صبح روز شنبه 14مهـر 1397، جنـاب آقــای سید محمدحسین سجادی نیری دبیر ستاد تـوسعه فناوریهای نرم و هویت ساز با حضور در مرکز نوآوری فرهنگی امید از تیمهای فعال و بخشهای گوناگون این مرکز بازدید نمودند.
استارتاپ چند رسانهای ؛ آری یا نه؟
استارتاپ چندرسانهای ، به استارتاپی گفته میشود که به منظور معرفی محصولات خود یا مشتریان، محتویات چندرسانهای تولید و پخش میکند. محتویات تولیدی بنا به درخواست مشتری، میتواند در زمینههای ویدئو، تولید موسیقی، صداگذاری، پاورپوینت، پادکستهای صوتی، انیمیشن، موشنگرافی، تیزرهای تبلیغاتی و غیرتبلیغاتی، بازیهای گرافیکی و مواردی ازین دست باشد. استارتاپها و کسبوکارهای تازهکار که در این زمینه به کار و فعالیت مشغول می شوند.
یک اصل مهم در راه اندازی یک استارتاپ، توجه به منابع مالی آن است. یک کارآفرین باید بداند، طرحش به چه میزان سرمایه نیاز دارد. آیا برای راه اندازی کسب و کار خود، میتواند خودکفا باشد و با میزان دارایی خود، ایده ی خود را پیاده سازی کند و به اهدافش برسد؟ یا اینکه به یک کمک مالی از بیرون نیازمند است؟ به چه میزان سرمایه نیاز دارد؟ از کجا میتواند این سرمایه را تامین کند؟ کارآفرین برای پاسخ به این سؤالات باید شناخت کاملی از روند اجرایی طرح و همینطور نحوه ی جذب سرمایه داشته باشد.
ارزشگذاری استارتاپ ها مسئلهای هنری و علمی است. در اینجا 10 روش محکم و مطمئن برای ارزشگذاری استارتاپ های جهانی را برای شما بیان میکنیم.
موضوع ارزشگذاری استارتاپ، سوالی است که بنیانگذاران به ویژه در مراحل اولیه بسیار درباره آن بحث میکنند. اگر شما میزان سودآوری و نقدینگی خود را ندانید، چگونه میتوانید به ارزش شرکت خود پی ببرید؟
یکی از عناصر مهم بازاریابی شناخت مناسب مشتری است. اینکه بدانید در واقع چه نوع افرادی از محصول استفاده میکنند، باعث میشود که از طرفی برای جذب و جلب رضایت این نوع افراد تلاش کنید و از طرفی وقت و هزینه زیادی را در امر بازاریابی برای افرادی که به مشتریانتان تبدیل نخواهند شد، هدر ندهید. هدف این مقاله، معرفی یک تکنیک است که بوسیله ی آن میتوانید آگاهی و شناخت خوبی نسبت به مشتریانتان پیدا کنید.
مرکز نوآوری فرهنگی امید در سال 1396 با هدف توجه بیشتر به تولیدات رسانهای نوآورانه مردمی، جشنوارهای به نام «ترنم» تدارک دید.
مرکز نوآوری فرهنگی امید در هفتمین نمایشگاه اینوتکس حضور پیدا کرد.