صبح روز سه شنبه 16 خرداد 96 معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور در مرکز نوآوری فرهنگی امید از تیمهای فعال در حوزه فرهنگ و رسانه و همچنین بخشهای گوناگون این مرکز بازدید کرد.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با حضور در مرکز امید ضمن بازدید از بخشهای گوناگون و تیمهای فعال این مرکز ، از نزدیک با فرایند شتابدهی و همچنین تیمهای پذیرفته شده در اولین دوره شتابدهی این مرکز آشنا شد.
ستاری به بررسی فعالیت های تیمهای حاضر در این مرکز که دوره پیششتابدهی را پشت سر میگذارند و در قالبهای مستند، انیمیشن، موشن گرافیک، نماهنگ،خدمات تصویری و همچنین سرویسهای محتوایی برای ایجاد و توسعه یک کسب و کار فناورانه اقدام میکنند پرداخت و در خصوص فعالیت آنها گفت و گو گرد.
در این مرکز نوآوری که آیین آغازین نخستین دوره شتابدهی خود را بهمنماه سال گذشته آغاز کرد، 6 تیم در فرآیند شتابدهی قرار گرفتند و با حضور در کارگاههای تخصصی ضمن با ابعاد مختلف شکل دادن به یک کسب و کار چند رسانهای و آشنایی با ویژگیهای حوزه رسانه و تولید محتوا در مسیر فعالیت فناورانه این حوزه قرار میگیرند.
در این دیدار علاوه بر حضور سیدرضا کاظمی مدیرعامل شتابدهنده امید و یاسر جلالی رییس هیت مدیره مرکز، پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس و حسین صابری معاون توسعه فناوری جناب آقای دکتر ستاری را همراهی کردند.
چگونه یک جلسه بارش فکری را مدیریت کنید! جهت راه اندازی یک استارتاپ ، همیشه به سرمایه زیاد در شروع کار نیاز نیست. درست است که منابع مالی کافی، راه اندازی کسب و کار جدید را بسیار آسان می کند اما در مورد بسیاری از استارتاپ ها این موضوع صدق نمی کند.با این حال هیچ دلیلی برای به تعویق انداختن راه اندازی یک استارتاپ تا زمان تامین بودجه کافی وجود ندارد. مهمترین دلیلی که باعث شکست یک استارتاپ می شود قطعا بودجه نخواهد بود. استراتژی کسب و کار و عوامل مختلف دیگری هستند که در به ثمر رسیدن تلاش استارتاپ های موفق دنیا تاثیرگذارند.
مرکز نوآوری فرهنگی امید در سال 1396 با هدف توجه بیشتر به تولیدات رسانهای نوآورانه مردمی، جشنوارهای به نام «ترنم» تدارک دید.
یک اصل مهم در راه اندازی یک استارتاپ، توجه به منابع مالی آن است. یک کارآفرین باید بداند، طرحش به چه میزان سرمایه نیاز دارد. آیا برای راه اندازی کسب و کار خود، میتواند خودکفا باشد و با میزان دارایی خود، ایده ی خود را پیاده سازی کند و به اهدافش برسد؟ یا اینکه به یک کمک مالی از بیرون نیازمند است؟ به چه میزان سرمایه نیاز دارد؟ از کجا میتواند این سرمایه را تامین کند؟ کارآفرین برای پاسخ به این سؤالات باید شناخت کاملی از روند اجرایی طرح و همینطور نحوه ی جذب سرمایه داشته باشد.
آئین افتتاح مرکز نوآوری فرهنگی امید طی مراسمی در تاریخ 18مردادماه 1395 با حضور مهندس ضرغامی رئیس اسبق رسانه ملی، مهندس صابری معاون توسعه فناوری پارک فناوری پردیس و مهندس سجادی نیری دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز معاونت علمی ریاست جمهوری در محل آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
در انتهای اولین دوره شتابدهی مرکز امید، برنامهای تحت عنوان «روز ارائه به سرمایهگذار» در حضور جمعی از سرمایهگذاران، مدعوین و تیمهای دوره دوم برگزار شد.
جذب و نگهداری جوانان و کارکنان ماهر بسیار مهم و اغلب برای کسب و کارهای امروز دشوار است.اگر مدیر یا رهبر تیمی می باشید ، باید خود را مجاب کنید به صرف زمان برای یادگیری مهارتهای لازم.راهنمایی های زیر کمک می کند تا رضایت کارکنان خود را با شغل خود افزایش دهید و در نتیجه و شرکت خود را بیشتر رونق دهید.